topbanner Startsida

21 november, 2008

Medieexponeringen fortsätter


Den ödmjuka och dynamiska duon KurElle som den senaste tiden synts både här och där i diverse mediala sammanhang fortsätter att övertyga i sin jakt på en plats i Brinkenstjärnas lilla svarta.

Igår var det representation på branschminglet Resumébar på Raosir, Hotell Savoy i Malmö. Lite sena och ytterst värdigt gled vi in i salongen för att välkomnas av diverse löst folk och drinkbiljetter. Efter att ha stått och dragit till oss blickarna en stund vågade sig till slut fotografen fram för att be om tillåtelse att få ta en bild. Ödmjuka som vi är bjöd vi fotografen på detta.

Nästa dag när jag surfar min vanliga morgonrunda på nätet möts jag, inte helt oväntat, av detta:

Resumé hade den goda smaken att använda vår credd för att locka in läsare till vimmelbilderna genom att blåsa upp vår bild på förstasidan och sedan även använda den som entrébild på själva vimmelsidan.

Nämnde jag förresten att jag är ödmjuk. Också.

2 kommentarer :

Blogger Elle sa...

Du också? Vi är så sjukt ödmjuka, vår duo.

21 november, 2008 11:27  
Blogger Elle sa...

Föråt, jag menar vår DYNAMISKA duo. Naturligtvis.

21 november, 2008 11:31  

Skicka en kommentar

<< Startsida

Min bilder
Namn: Kure Kure Martin
Plats: Malmö, Skåne, Sweden

Jag är snäll

Prenumerera på
Inlägg [Atom]